// Pasivare

Pasivare pentru viitor

Produsul nostru PROSEAL NP-300 este un agent de pasivare care, când vine vorba de limitările folosinței cromului, fie la nivelul reglementărilor Uniunii Europene ce țin de automobilele folosite, fie vorba de RoHS, îndeplinește fiecare condiție cu rigurozitate.

În consecință, creând sistemul de pasivare PROSEAL NP-300, respectăm condiții și mai riguroase în ceea ce privește protecția împotriva coroziunii.

Pe Imaginea 1 puteți vedea piulițe, care au petrecut 240 de ore în testul de ceață salină DIN 50021 SS și care au fost zincate cu tehnologia noastră fără cianură TOPAS 3100, iar apoi pasivate cu tehnologia noastră PROSEAL NP-300. Pe schema se poate observa rezistența sistemului la rugină albă.

Pe straturile de zinc, separate cu electroliți acizi, se poate, la fel, observa o îmbunătățire în ceea ce privește protecția împotriva coroziunii.

Pe Imaginea 2 se pot vedea piesele după testul cu pulverizare cu sare după 240 de ore, Schema 2 prezentând procedura testului.

Gradul de protecție poate fi îmbunătățită în continuare cu lacul nostru SURFASEAL WL 150, creat în special pentru noua noastră tehnologie de pasivare. În acest caz, se poate ajunge la un nivel de protecție, care până la acest moment erau posibile doar la aliajele de zinc.

Dacă aveți întrebări, să nu ezitați să ne contactați, vă stăm la dispoziție pentru întrebări, iar inginerii noștri, vă vor răspunde la rândul lor, la întrebări!