Imprima

Kiesow Austria GmbH

Danner 37
A-4971 Aurolzmünster

Tel.: +43 (0)7752 / 835 76 - 0
Fax: +43 (0)7752 / 83576 - 23 
E-mail: office@kiesow.at 

Informații generale

Director executiv:
DI (FH) Matthias Brinkmeier

Forma juridică:
Societate cu răspundere limitată

Sediul în:
Aurolzmünster

Instanţa competentă:
Landesgericht Ried i.I.

Nr. De înregistrare:
FN 113117z

nstanţa competentă potrivit legii comerţului electronic:
Bezirkshauptmannschaft Ried im Innkreis

UID:
ATU 23609806

Notă: Comisia Europeană oferă o platformă online pentru soluționarea extrajudiciară a litigiilor dintre întreprinzători și consumatori. Puteți accesa acest portal prin intermediul linkului http://ec.europa.eu/odr. Nu suntem nici dispuși, nici obligați să participăm la procedurile de soluționare a litigiilor în fața unei comisii de arbitraj a consumatorilor. Adresa noastră de e-mail este: vertrieb@kiesow.org 

Orar birou:
Luni – joi 07:30 -12:00 és 13:00 - 16:30
Vineri 07:30 - 12:00

Orar laborator:
Luni – joi 07:00 - 12:30 és 13:00 - 16:00
Vineri 07:00 - 12:00

Recepție marfă:
Luni – joi 07:00 - 12:00 és 13:00 - 15:30
Vineri 07:00 - 12:00

Declarație:
Toate datele de pe site-ul nostru au fost verificate cu atenţie, cu toate acestea pot să conţină erori sau inadeverenţe. Prin urmare nu ne asumăm nici o responsabilitate privind corectitudinea, complexitatea şi actualitatea datelor. Acest lucru se referă şi la link-urile de pe siteul nostru. Pentru conţinutul acestor pagini numai administratorul siteului respectiv poate fi trans la răspundere. www.kiesow.ro detine toate drepturile de proprietate intelectuala (inclusiv drepturile asupra bazei de date) privind fotografiile, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site. Folosire acestor fotografii pentru scop personal sau scopuri de afaceri fără acordul scris al KIESOW Ges.m.bH este strict interzis. Utilizarea lor fără autorizaţie este de asemenea strict interzisă.

Disclaimer

1. Conținutul ofertei online

Autorul nu este si nu va fi legal responsabil sub nici o circumstanţă pentru nici o inadverenţă ori descriere eronată a informaţiilor prezentate în acest site. În principiu excludem cererile în contradictoriu cu autorul prin care se pretinde o răspundere, cereri care conțin daune morale sau materiale, cauzate prin utilizarea sau neutilizarea informațiilor furnizate sau create prin utilizarea unor informații incorecte sau incomplete, în afară de cazul în care există o demonstrabilă vinovăție intenționată sau din culpă a autorului. Ofertele nu sunt obligatorii. Autorul îsi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului, de a şterge conţinutul în orice moment şi fără nici o informare prealabilă.

2. Referințe și linkuri

În cazul referinţelor directe sau indirecte la linkuri care nu cad în cadrul de responsabilitate al autorului, autorul poate fi trans la răspundere numai în cazul în care autorul are cunoştinţă despre conţinutul siteului şi ar fi posibil technic că în cazul în care aceste conţinuturi sunt ilegale să împiedice folosirea lor. 

Autorul  asigură că la momentul plasării linkurilor, acestea nu au avut conţinut ilegal. Link-urile sunt oferite cu bună credintă si autorul nu poate fi considerat responsabil pentru nici o schimbare ulterioară in alte website-uri. Acestă afirmație se referă şi la linkurile sau referirile create de autor plasate ca ofertă de internet proprie, dar și la mențiunile străine din cărțile de oaspeți și forumuri de discuții, liste de mailuri și oricare altă bază de date, la care este posibilă o intervenție străină scrisă.

Pentru conţinuturi ilegale, eronate sau necomplete şi pentru daune produse din folosirea sau nefolosirea acestor informaţii răspunde numai administratorul acelui site la care s-a făcut referire, nu şi acela care face referire la site-ul respectiv.

3. Copyright și drepturi de autor

Autorul se obligă să respecte dreptul de autor al materialelor graficie, audio, secvenţelor video şi textelor folosite, se străduieşte să folosească texte, grafici, secvenţe video şi audio făcute de el sau texte, materiale grafice, audio sau video fără licență. Mărcile și brevetele menționate în ofertele de internet sau protejate de terțe persoane se încadrează în dreptul de proprietate și de autor al proprietarului. Numai pe baza simplei menţiuni nu poate fi trasă concluzia că mărcile nu sunt protejate de drepturile de autor a unei terţe persoane.

Drepturile de autor ale obiectelor publicate, realizate de către autor, aparțin autorului. Multiplicarea unor astfel de grafici, secvenţe video, audio şi texte şi utilizarea lor în alte publicaţii electronice sau tipărite fără acordul autorului este strict interzis.

6. Domeniul de aplicare a răspunderii juridice

Excluderea răspunderii face parte din oferta de internet de la care s-a făcut referire la această pagină. În cazul în care părţi din acest text sau textul complet nu corespund normelor legale în vigoare, acest lucru nu afectă restul documentului în ceea ce priveşte conţinutul sau valabilitatea lui.