Compania noastră

Suntem specialisti in tratarea si rafinarea suprafetelor metalice si plastice.

Despre noi

Produsele de înaltă calitate sunt o condiție esențială pentru fiabilitatea producției și succesul clienților noștri.

Prin verificări constante în laboratoarele noastre, asigurăm standardul de calitate constant al produselor noastre și astfel îndeplinim cerințele ridicate ale clienților noștri. Cu o echipă puternică de vânzări și service, oferim clienților noștri consiliere și suport optim. Produsele noastre reprezintă finisaje decorative și sofisticate.

De la înființarea companiei noastre în urmă cu mai bine de 100 de ani, ne-am adaptat programul de livrare la cerințele individuale ale clienților noștri, în unele cazuri cu procese personalizate.

Conform maximei: „Se uită de prețuri mai mari – nu se uită de calitatea proastă”, ne-am creat o reputație independentă în ramură. În calitate de întreprindere de familie de dimensiuni medii și unul dintre cei mai importanți furnizori de sisteme independenți de grup în domeniul tratarii mecanice și chimice a suprafețelor, dorim să menținem în continuare această poziție.

rogramul nostru de livrare include:

  • compus de lustruire
  • produse de curățare industrială (degresare)
  • Băi de proces pentru depunerea electrolitică a metalelor și sistemele de post-tratare (pasivare/TOP straturi)

De asemenea, furnizăm fosfatare pentru pretratare în timpul vopsirii cu pulbere. În plus, suntem cunoscuți și ca o companie comercială pentru produse chimice de bază, anozi și accesorii. Suntem singurul furnizor de sisteme care oferă procese de la lustruire până la acoperirea finală (etanșare).

Înțelegem serviciul și asistența ca un serviciu pentru client în scopul unei cooperări pe termen lung, bazate pe parteneriate.

Tehnicienii noștri de vânzări din domeniu lucrează împreună cu managerii de produs pentru a oferi clienților consiliere de specialitate și, datorită prezenței lor pe piață, sunt și o sursă importantă de informații pentru dezvoltarea ulterioară a produselor noastre. Prin urmare, ele îndeplinesc o funcție centrală în compania noastră.

Munca conștientă de costuri, durabilă și acțiunile orientate spre profit sunt premise esențiale pentru creștere și investiții și, în cele din urmă, servesc la asigurarea locurilor de muncă. Ne integrăm angajații în procesele cheie de luare a deciziilor și îi facem în mod constant conștienți de importanța principiilor noastre corporative.

Împreună îmbunătățim procesele interne, inclusiv în interesul partenerilor noștri de afaceri. Desigur, respectarea sănătății și siguranței în muncă și siguranța sistemelor noastre este de o importanță deosebită.

Acțiunile orientate către mediu și siguranță, precum și menținerea conformității legale reprezintă o obligație constantă pentru noi. În producție, de exemplu, ne asigurăm că emisiile sunt reduse la minimum și că resursele sunt utilizate cu moderație. În dezvoltare, ne asigurăm că materii prime ecologice sunt folosite oriunde este posibil. Evaluăm performanța de mediu și starea de siguranță la intervale regulate și obținem măsuri de îmbunătățire din acestea. Toate produsele sunt, de asemenea, evaluate și clasificate din punct de vedere ecologic.

Purtăm un dialog deschis cu publicul interesat și instituțiile de omologare. Procedurile și măsurile sunt definite împreună cu autoritățile pentru a menține efectele asupra mediului, siguranța și protecția sănătății în cazul unui accident sau incident cât mai scăzut posibil.

Ca parte a activității noastre de dezvoltare, aspectele de siguranță ale tuturor activităților, produselor și proceselor noi sunt evaluate în prealabil. Acordăm o atenție deosebită celei mai bune tehnologii disponibile și designului sigur al unităților noastre de producție și depozitare. Controlul permanent, întreținerea și repararea sistemelor ar trebui să minimizeze posibilele incidente și să prevină sau să limiteze efectele accidentelor sau incidentelor.

În sfera de aplicare a legii lanțului de aprovizionare, depunem eforturi pentru un parteneriat de cooperare cu furnizorii noștri. Împreună lucrăm pentru optimizarea calității livrării și reducerea impactului controlabil asupra mediului.

Istoric

Compania KIESOW a fost fondată în anul 1968 în localitatea Aurolzmünster de lângă Ried im Innkreis și este membră a grupului internațional KIESOW, care este producător de tehnologii de tratare a suprafețelor metalice și plastice. Sediul companiei se află în Detmold, Westfalia.